• Predaj
  • 25.04.2024

rkDOM | Na predaj novostavba 3-izbový byt v Budatíne

Budatín Žilina

246 000€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny 3-izbový byt v novostavbe na ulici Cesta k vodojemu v Budatíne. Byt sa nachádza na 1. poschodí v trojposchodovom bytovom dome, s iba tromi bytovými jednotkami, čo zaručuje pokoj a súkromie. Jeho vynikajúca poloha poskytuje rýchly prístup do centra mesta, len 5 minút jazdy autom a zároveň bezprostrednú blízkosť prírody a Vodného diela Žilina.
Byt má celkovú výmeru 100 m2 a patrí k nemu aj balkón a pivnica. Poskytuje tak priestor porovnateľný s rodinným domom. Dispozičné riešenie:  vstupná chodba, spálňa, samostatné WC, kúpeľňa, ďalšia izba a priestranná obývacia izba s kuchynskou časťou, odkiaľ je prístup na balkón.
Byt ponúka množstvo moderných výhod, ako sú samostatné podlahové kúrenie s možnosťou regulácie v každej miestnosti, videovrátnik a nízke mesačné náklady. Predáva sa v štandarde, vrátane podláh, interiérových dverí, zárubní, bezpečnostných dverí a kvalitných obkladov a dlažieb v kúpeľni.

Zariadenie zahŕňa kuchynskú linku na mieru, vstavaný šatník v chodbe, skrinku pod TV, vstavanú skriňu a posteľ v spálni, pričom cena zariadenia je predmetom dohody s majiteľom.

Cena: 246.000€. 

Nehnuteľnosť predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú pohodlie, funkčnosť a blízkosť k prírode a mestskému životu.

Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771

 

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

100 m2

Počet izieb

3

Výpočet hypotéky

%